مواد لازم: نان: چند برش به اندازه های ۳در ۳ سانتی متر عسل: ۳ قاشق غذا خوری شیر پاستوریزه: یک لیوان گردو نیم پودر شده: دو قاشق غذا خوری تخم مرغ: ۲ عدد آرد: نصف قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی: یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا شیر و عسل را باهم مخلوط می کنیم و خوب به هم می زنیم تا عسل در شیر حل شود. سپس آرد و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. بهتر است شیر سرد باشد تا آرد گلوله نشود پس از آنکه این مواد را خوب به هم زدیم گردو را به آن اضافه می کنیم. در یک تابه نچسب روغن را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود و برش های نان سنگگ را داخل آن می چینیم و سپس مخلوط به دست آمده را روی آنها می ریزیم و می گذاریم کمی قوام بگیرد. پس از آنکه یک سمت آن تغییر رنگ داد می توانیم نان ها را به سمت دیگر برگردانیم |