درباره ی همه چیز

بهترین راه برای پیدا کردن اطلاعات

درباره ی همه چیز

بهترین راه برای پیدا کردن اطلاعات

دستور غذایی

سوپ کدو حلوایی

                  

مواد لازم برای 4 نفر                                  

روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری

آب مرغ دو پیمانه

جو پوست کنده یا پرک شده یک پیمانه

پیاز متوسط، خرد شده 1 عدد
کدو حلوائی (پوست بگیرید، دانه ها را خارج و آن را خرد نمائید. ) 350 گرم
هویج خرد شده 225 گرم
سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده 2 عدد
کدو سبز کوچک، حلقه حلقه شده 2 عدد
پودر فلفل سیاه تازه و نمک به مقدار لازم

ریحان قرمز خشک شده به میزان لازم

روغن و پیاز را در قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت متوسط، برای 3-2 دقیقه قرار دهید تا پیاز نرم شود.آب مرغ را روی آن بریزید سپس هویج،و سیب زمینی را اضافه نمایید و به جوش آورید. آنگاه در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای 15 دقیقه به آرامی بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. سپس جو پوست کنده را اضافه کنید آنگاه کدو سبز را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس با نمک و فلفل به آن طعم دهید. کدو حلوایی را که قبلا پخته اید و نرم شده قسمت گوشتی آنرا جدا کرده و با پشت قاشق نرم کنید و به سوپ اضافه نمایید.برای اینکه سوپ خیلی شیرین نشود می توانیم از لیموی تازه استفاده کنیم.در آخر آن را باریحان قرمز تزئین و به صورت داغ میل نمایید.

+ نوشته شده در 90/05/17 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

طرز تهیه رولت گردویی

زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه

زمان طبخ: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه

مواد لازم: ۳ عدد تخم مرغ که زرده و سفیده آنها جدا شده باشد۲ قاشق چایخوری آب۷۵ گرم پودرقند ۲ قاشق بزرگ عسل شفاف۱۰۰ گرم آرد سفید۷۵ گرم گردوی چرخ شدهمقداری پودر قند برای روی رولت۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت۲۰۰ میلی لیتر خامهیک قاشق بزرگ عسلتعدادی گردوی درسته برای تزئینسفیده تخم مرغ ها و آب را با همزن برقی می زنیم تا فرم گرفته و سفت شوند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد. به تدریج پودر قند را اضافه می کنیم. به این ترتیب که هربار یک قاشق از آن را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. زرده تخم مرغ ها و عسل را افزوده با همزن می زنیم سپس آرد و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم و با یک قاشق فلزی خوب مخلوط می کنیم. کف یک قالب رولت به ابعاد ۲۸*۲۴ سانتی متر را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم. کمی آرد روی کاغذ می پاشیم و مایه را در قالب ریخته با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم.رولت را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم، یک قطعه کاغذ روغنی به ابعاد ۳۰*۲۵ سانتی متر بریده آماده می کنیم. مقداری پودر قند روی سطح کاغذ می پاشیم. بلافاصله پس از بیرون آوردن رولت از فر آن را بر روی کاغذ روغنی برمی گردانیم. لایه کاغذ روغنی که قبل از طبخ در قالب انداخته بودیم را از رولت جدا می کنیم. با یک کارد تیز لبه های خشک شده رولت را بریده و صاف می کنیم سپس با کاغذ آن را لوله کرده می گذاریم سرد شود.برای داخل رولت خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از آن را برای تزئین روی رولت برمی داریم و باقیمانده را با گردوی خرد شده و عسل مخلوط می کنیم. این مخلوط را بر روی رولت که باز کرده ایم می ریزیم تا سطح روی آن را بپوشاند. سپس رولت را لوله می کنیم. خامه زده شده را که برای تزئین نگاه داشته بودیم در یک قیف خامه می ریزیم و با آن یک ردیف گل خامه بر روی رولت درست می کنیم. گل خامه ها را با نیمه های گردو تزئین می کنیم.

+ نوشته شده در 90/04/21 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

حریره بادام

مواد اولیه :

  • بادام 400 گرم
  • آرد برنج و عسل از هر کدام چهار قاشق سوپخوری
  • آب سه پیمانه

 

 طرز تهیه:                                                          

 ابتدا بادام‌ها را به مدت یک ساعت درون آبجوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس بادام‌ها را چرخ کنید. بادام چرخ‌شده را با آرد برنج، عسل و آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا حریره غلیظ شود. اگر می‌خواهید بادام چرخ‌شده درون حریره نباشد آن را درون یک تنظیف ریخته و روی آن دو تا سه لیوان آب بریزید تا کاملا شیره‌اش گرفته شود و پس از آن با سایر مواد مخلوط کنید. 

---------------- 

کلسیم چون مغزاستخوان راپرمیکندومغزاستخوان خون سازاست کودکانی که استفاده میکنندنبایدنیازبه قطره آهن داشته باشندچون قطره مولکول اهن است نه یون آهن لذابدن نیازندارد ودندان ها هم وقتی نخوردسیاه نمیشه 

گرفته شده از وبلاگ زیتون

+ نوشته شده در 89/11/22 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

خوراک زبان گوساله

مواد لازم : 
*  زبان گوساله : یک عدد
* ترخون تازه یا خشک : کمی
* نمک و ادویه و فلفل
* گوجه فرنگی
* سیر : چند حبه و پیاز یک عدد
* روغن
* سبزیجات دورچین یا پوره سیب زمینی : به دلخواه
* قارچ ( درشت خرد شده و با شعله زیاد به همراه کمی کره تفت داده شود ... اگه شعله کم باشد قارچ ها آب می اندازند )
مواد برای تهیه سس خوراک : * آب زبان پخته شده
* سس سفید ( کره و شیر و آرد و نمک )
* خامه


طرز تهیه :
قسمت های زاید زبان را تمیز کرده، غدد فراوان زیر گلو، انتهای خرخره گوساله که به زبان چسبیده اند را تمیز کنید و در بیاورید، سپس بشویید و داخل یک قابلمه با کمی نمک بجوشانید .
بعد آب را خالی کرده و زبان را بشویید و مجدداً با آب و زردچوبه و سیر و پیاز و کمی نمک و ترخون و ادویه مخلوط یا کمی گرام ماسالا و یک قاشق روغن بپزید . پخت زبان مدت طولانی فرصت لازم دارد. مثلا حدود دوساعت با شعله ملایم یا بیشتر

پس از پختن تا زبان داغ است پوست روی آن را بکنید و دور بریزید، اگر سرد شود از گوشت زبان به پوست می چسبد و روی گوشت زبان صاف و یکدست نمی شود. حالا زبان را درون یخچال بگذارید خوب سرد شود تا موقع بریدن ریش ریش نشود.
پس از چند ساعت با یک کارد تیز به دلخواه برش بدهید و توی ظرف بچینید، زبان را می شود هم گرم سرو کرد و هم سرد ( ولی مستقیماً از یخچال در نیاروید، که اگر یخ باشد چربی روی آن می ماسد )
حال اطرافش را با قارچ و دورچین های دلخواه تزیین کنید .
سس را هم می توانید روی خوراک توی ظرف اصلی بریزید و هم می شود هرکــس خودش هرچقدر میل دارد روی غذایش بریزد .




سس سفید
مواد لازم :
* کره : 50 گرم
* شیر : 1 پیمانه
* آرد : 4 قاشق سوپخوری 




طرز تهیه :
آرد را در ظرفی ریخته و شیر سرد را به تدریج بهش اضافه کنید تا آرد با شیر کاملا مخلوط شود.
حاا طرف را روی شعله گاز بگذارید و در حال هم زدن بجوشانید تا غلیظ شود. در این حال کره را داخل سس بریزید و هم بزنید . اکنون سس سفید شما آمداه شده .
حال ابرای تهیه سس مخصوص خوراک زبان یک پیمانه آب زبان پخته شده را به آن اضافه کنید . 
فلفل دلمه ای رنگی درون آن خرد کنید، نمکش را هم در انتها فراموش نکید،
حال برای سرو غذا سس تان آماده است ، کمی که خنک شد، هنگام سرو می توانید در صورت تمایل به آن کمی هم خامه و جعفری خرد شده اضافه کنید.
می توانید قارچ ها را داخل سس هم بریزید ولی ترجیح این است که  قارچ ها درشت تر و درون غذا باشند  تا ریز و نازک و درون سس

بعضی ها هنگام سرو گوشت زبان را به صورت ریش ریش در می آورند ( همراه با سس مخلوط می کنند ) و یا همانطور درون ظرف همراه با دورچین های مختلف سرو می کنند و روی آن سس می ریزند. 

منبع : سایت گل بانو

+ نوشته شده در 89/05/06 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

صبحانه ای مقوی

مواد لازم:

نان: چند برش به اندازه های ۳در ۳ سانتی متر

عسل: ۳ قاشق غذا خوری

شیر پاستوریزه: یک لیوان

گردو نیم پودر شده: دو قاشق غذا خوری

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: نصف قاشق غذا خوری

روغن سرخ کردنی: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا شیر و عسل را باهم مخلوط می کنیم و خوب به هم می زنیم تا عسل در شیر حل شود. سپس آرد و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. بهتر است شیر سرد باشد تا آرد گلوله نشود پس از آنکه این مواد را خوب به هم زدیم گردو را به آن اضافه می کنیم.

در یک تابه نچسب روغن را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود و برش های نان سنگگ را داخل آن می چینیم و سپس مخلوط به دست آمده را روی آنها می ریزیم و می گذاریم کمی قوام بگیرد. پس از آنکه یک سمت آن تغییر رنگ داد می توانیم نان ها را به سمت دیگر برگردانیم

+ نوشته شده در 89/04/17 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

پیتزای سبزیجات

مواد لازم:

بادمجان بزرگ یک عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد یک پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

پودر آویشن دو قاشق چایخوری

پیاز قرمز یک عدد

کدوی سبز بزرگ دو عدد

فلفل دلمه ای قرمز یک عدد

فلفل دلمه ای زرد یک عدد

روغن مایع چهار تا پنچ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پنیر پیتزا دو قاشق غذا خوری

نان تست ده تا دوازده عدد

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را کاملا زده و سپس به آرد و شیر اضافه کرده و آن قدر هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکنواخت به دست آید. آویشن و نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کرده و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. فلفل دلمه ای و پیاز و کدو و بادمجان را حلقه حلقه کرده در روغن تفت دهید تا کمی نرم شده و پخته شود. این مخلوط را به مایع درون یخچال اضافه کرده و سپس روی نان های تست ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. این قطعات را درون فر یا مایکروفر برای ده دقیقه قرار دهید.

+ نوشته شده در 89/01/16 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

طرز تهیه رولت کاکائویی

 

مواد لازم:

کره  125 گرم

شکر  140 گرم

آرد  220 گرم

تخم مرغ یک عدد

پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

وانیل 2 قاشق چای خوری

کره شکر و وانیل را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرمی یک دست به دست آید. پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد مواد را مخلوط کنید. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید. هر یک در ظرفی جداگانه باشند. ۱۲۵ گرم از آرد را کم کم به یک قسمت از مخلوط اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن پودر کاکائو را به این قسمت اضافه کنید. مواد را با دست مخلوط کنید و کامل ورز دهید. ظرف حاوی بقیه مواد را (قسمت دوم) بردارید و باقی مانده آرد را کم کم به آن اضافه کنید و بعد وانیل را اضافه کنید. این خمیر را نیز با دست به طور کامل ورز دهید. خمیر کاکائویی را روی سطحی مسطح پهن کنید. قطر خمیر 5 میلی متر باشد. خمیر وانیلی را نیز به همین ترتیب آماده کنید. در مرحله بعد خمیر وانیلی را بردارید و به آرامی روی خمیر کاکائویی قرار دهید. دور آنها را صاف کنید و بعد خمیر ها را با هم به شکل لوله بپیچید. با کاردی تیز آن را به شکل رولت به عرض یک سانتی متر برش دهید. کف ظرف فر را چرب کنید و رولت های برش داده را به صورت خوابیده و با فاصله 3 سانتی متر از یکدیگر، بچینید. ظرف اماده شده را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا رولت ها به رنگ قهوه ای روشن شوند. بعد ظرف را از فر درآورید. بعد از آماده شدن رولت ها و درآوردن ظرف از فر، باید صبر کنید تا رولت ها به طور کامل خنک شوند و بعد به آرامی آنها را از ظرف درآورید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. اگر می خواهید این شیرینی را برای مدتی طولانی نگهداری کنید، شیرینی ها را در ظرفی دردار قرار دهید و در ظرف را ببندید.

+ نوشته شده در 88/12/17 توسط طاهره یگانه آرشیو نظرات

قابلیـت های جـالب ابـزاری به نام فلـش USB

قابلیـت های جـالب ابـزاری به نام فلـش USB



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر تابه حال از حافظه های فلش تنها برای ذخیره سازی اطلاعات و به عنوان یک انبار دیجیتال استفاده می کردید، سخت در اشتباهید. این ابزار بندانگشتی کارکردهای مفید دیگری هم دارد که نباید از آنها غفلت کنید. این ابزار، امکانات و توانمندی های جالبی دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم.
1. اجرای نسخه های پرتابل برنامه های مختلف

حافظه های فلش در کنار ذخیره سازی انواع اطلاعات برای اجرای نسخه های پرتابل یا قابل حمل برنامه های مختلف هم قابل استفاده هستند. برنامه هایی که نیاز به نصب ندارند و تنها با یک کلیک از روی حافظه های فلش اجرا می شوند. یکی از انواع این برنامه ها که بسیار کاربردی است اوپن آفیس نام دارد. این برنامه تمامی امکانات برنامه آفیس مایکروسافت را در خود دارد. همچنین نباید از نسخه های پرتابل مرورگرهایی مانند فایرفاکس و تاندربرد غفلت کرد که به ترتیب برای مرور وب و تبادل ایمیل به کار می روند. وقتی امکانات مجموعه آفیس با این دو برنامه ترکیب شود، بخش اعظم نیازهای اداری و تجاری هم رفع می گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های پرتابل قابل نصب روی حافظه های فلش می توانید به آدرس PortableApps.com مراجعه کنید.

2. راه اندازی سیستم عامل

از حافظه های فلش برای راه اندازی یک سیستم عامل کامل با تمامی امکاناتش هم می توان استفاده کرد. این کار در مورد سیستم عامل های ویندوز و لینوکس بدون مشکل خاصی ممکن است. هر چند امکانات نسخه های پرتابل این سیستم عامل ها تفاوت هایی با نسخه های عادیشان دارد. اطلاعات بیشتر در این زمینه در سایت های تخصصی فن آوری و با انجام یک جست وجوی ساده در دسترس است.

3. اتصال به شبکه های بی سیم

اگر یک شبکه بی سیم دارید می توانید با استفاده از تنظیمات مربوط به شبکه بی سیم در ویندوز پیکربندی مناسب را برای اتصال حافظه فلش خود به این شبکه انجام دهید. با این کار می توان حافظه فلش را برای اتصال رایانه ها، چاپگرها و دیگر وسایل جانبی به یک شبکه بی سیم مورد استفاده قرار داد.

4. تنظیم مجدد کلمه عبور

اگر کلمه عبور خود در ویندوز را فراموش کنید حتما به مشکل برمی خورید. راه حل این مسئله آن است که اطلاعات ضروری در این زمینه را ذخیره کنید تا در صورت فراموشی یا هر مشکل دیگری به سرعت به اطلاعات مورد نظر دسترسی داشته باشید. در گذشته این اطلاعات روی فلاپی دیسک ها ذخیره می شد، اما امروزه با استفاده از حافظه های فلش هم می توان این اطلاعات را ذخیره کرده و در صورت لزوم آنها را اجرا کرد.

5. ارتقای عملکرد سیستم

با استفاده از حافظه فلش می توان عملکرد ویندوزهای ویستا و ۷ را ارتقا داد. فن آوری ReadyBoost به منظور افزایش سرعت ویندوز از طریق حافظه های فلش ابداع شده است. این فناوری از فضای خالی موجود در حافظه فلش به عنوان حافظه اضافی کمکی برای افزایش ظرفیت حافظهCache هارد دیسک رایانه استفاده می کند. از آنجایی که سرعت حافظه های فلش از حافظه های سنتی مغناطیسی بیشتر است، استفاده از آنها در این زمینه سرعت سیستم و عملکرد آن را ارتقا می دهد. دستور العمل های مربوط به این کارکرد حافظه های فلش از طریق بخش کمک یا Help ویندوز در دسترس است.

6. مدیریت انتقال اطلاعات

اگر از ویندوز XP استفاده می کنید می توانید برای بهبود و مدیریت بهینه انتقال اطلاعات از USB Flash Drive Manager مایکروسافت استفاده کنید. بعد از نصب این برنامه کپی کردن فایل، تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات کل حافظه فلش یا هارد دیسک، تغییر برچسب درایو و حتی ایجاد فایل Autorun راحت تر می شود.

7. تبدیل به MP3 Player

حافظه های فلش را با اعمال اندکی تغییرات می توان به عنوان ابزاری برای گوش کردن به فایل های mp۳ به کار برد. با اینکار در وقت و هزینه کاربر نیز صرفه جویی می شود. برای اینکار کافیست فایل های موسیقی خود را روی حافظه فلش کپی کنید و آن را به رایانه متصل کنید. سپس نرم افزار Windows Media Player را اجرا کرده و فهرستی از قطعات موسیقی مورد علاقه تان را با استفاده از امکانات این نرم افزار ایجاد کنید.

8. حفاظت از اطلاعات حساس با رمزگذاری

اگر از حافظه فلش خود برای انتقال و نگهداری اطلاعات حساس و محرمانه استفاده می کنید، قادر خواهید بود برای آن کلمه عبور تعیین کنید تا هر کسی نتواند به محتوای آن دسترسی پیدا کند. Rohos Mini Drive از جمله ابزارهای امنیتی است که با استفاده از آن می توانید یک بخش یا پارتیشن حفاظت شده روی حافظه فلش ایجاد کرده و سپس برای آن کلمه عبور در نظر بگیرید. با این کار امنیت اطلاعات خود را تضمین کرده اید.

9. مدیریت وب سایت

با استفاده از حافظه های فلش حتی می توان وب سایت های مورد نظر را مدیریت کرد. اگر شما ادمین یک سایت هستید می توانید با استفاده از برنامه Server۲Go، انواع وب سرورهایی که از Apache، PHP، MySQL، Perl پشتیبانی می کنند را مدیریت کنید. نسخه پرتابل این برنامه به راحتی و با یک کلیک روی حافظه های فلش قابل استفاده است. این برنامه که با همه نسخه های ویندوز سازگار است، از اکثر مرورگرهای اینترنتی هم پشتیبانی می کند.

10. قفل کردن رایانه

برنامه پرتابل Predator برای قفل کردن رایانه ها با استفاده از حافظه های فلش قابل استفاده است. این برنامه کم حجم و کاربردی حافظه فلش را به یک کلید مطمئن مبدل می کند. با نصب این برنامه اگر حافظه فلش به رایانه متصل باشد، همه چیز به طور عادی کار خواهد کرد، در غیر این صورت و به محض برداشتن حافظه فلش رایانه قفل خواهد شد و حتی صفحه کلید و موس هم از کار می افتند و نمایشگر هم سیاه می شود.

حلقه گل(اوریگامی)

حلقه گل(اوریگامی)

با تا کردن 8 تکه کاغذ ساده و قرار دادن آنها در کنار هم می توانید این طرح زیبا را درست کنید. این روش اوریگامی، واحدی یا قطعه قطعه نام دارد.

وسایل لازم:

8 قطعه کاغذ مربع شکل هم اندازه، که یک طرف آنها رنگی و طرف دیگر سفید است.

چسب

1. کاغذ را به شکل لوزی مقابل خود قرار دهید، قسمت رنگی آن رو به بالا باشد. از طرف پهلو یک بار کاغذ را تا کرده و بعد باز کنید.


2. یکبار هم از بالا به پایین و از وسط تا کنید.

3. گوشه های کناری را تا کنید تا در نقطه وسط به هم برسند.

4. گوشه سمت راست را بلند کنید. با دست خود آن را باز کنید
5. با دست دیگر آهسته ان را صاف کنید تا به شکل لوزی شود.
6. مراحل 4 و 5 را در مورد سمت چپ هم انجام دهید

7. سمت راست را تاخط تای وسط تا کنید. با دست روی آن بکشید و بعد دوباره باز کنید

8. مرحله 7 را برای سمت چپ نیز انجام دهید.
9. کاغذ را برگردانید از دو گوشه کناری لایه رویی کاغذ را تا کنید.

10. بعد از مرحله ی 9 شکلی مانند تصویر زیر خواهید داشت.

11. کاغذ را برگردانید دو گوشه کناری را به طرف بالا تا کنید.

12. دو گوشه کناری را به هم نزدیک کنید

13. در همین حال قسمت انتهایی را به سمت بالا بکشید.
14. کاغذ را با دست صاف کنید تا به شکل مقابل شود تا اینجا یکی از طرحها آماده است.
15. بقیه کاغذها را هم مطابق مراحل 1 تا 14 درست کنید بعد آنها را داخل یکدیگر قرار داده و با چسب به هم بچسبانید.
در پایان برای تزیین می توانید کاغذ رنگیهای گرد را روی آن بچسبانید.